Dondurulmuş Tatlı Ürünleri
Dondurulmuş Kek

Toptan Donuk Pasta

toptan yaş pasta

Toptan Donuk Pasta

Toptan Donuk Pasta

Toptan Donuk Pasta Nasıl Temin Edilir?

Pastacılık sektörünün en önemli ayağı ise toplu satıştır. Özellikle pastaneler, kahve zincirleri, cafe-restoranlar, oteller, büyük marketler, toptan alış yaparlar. Gün geçtikte artan dondurulmuş pasta talebi ise üreticilerin dikkatini çekmeye başlamış ve bu yönde çalışmalarını geliştirerek toptan donuk pasta satışlarını geliştirmeye başlamışlardır.

Dondurulmuş pasta sevkiyat aşamasına gelmeden önce birçok aşamadan geçer. Ürünlerde kullanılacak malzemeden pastaların üretimine, üretiminden şoklanması ve depolarda saklanmasına kadar birçok işlem yapılmalı ve ürünler en iyi ve sağlıklı koşullarda istenilen yere ulaştırılmalıdır.

Donuk pasta üreticisi olarak ürettiğimiz tüm pastalar -40 derecede şoklandıktan sonra depolarda saklanır. Depo saklama koşulları ise -18 derecedir. -18 derecenin altında ya da çok üstünde olan ürünler zarar görür ve besin değerlerini kaybederler. Bu yüzden üretim aşamasında en önemli nokta ürünlerin şoklanması ve saklama koşullarıdır.

Donuk pasta nasıl temin edebilirim?

Günümüz insanında artık pasta kültürü iyice yerleşmeye başladı. Bu nedenle artık insanlar sadece pastaların lezzetli olmasına değil görünüm olarak göze hitap etmesini ve kendilerini çekmesini istiyor. Bu nedenle zamanla vitrinlerde sergilenen günlük pastalar yerini yavaş yavaş donuk pastaya bırakmaya başladı. Her ne kadar tatlarından bir şey kaybetmemiş olsalar da görünüm olarak fazla dayanmayan pastalar artık donuk pasta üretimi sayesinde talebi daha fazla karşılamaya başlamıştır.

Donuk pasta temin etmenin birçok yolu vardır. Eğer toptan alış yapmayacaksanız cafelerde, büyük marketlerde, kahve zincirlerinde, cafe-restoranlarda, otellerde istediğiniz zaman donuk pastalara ulaşma imkanınız vardır.

İstanbul’da birçok cafe-restoran, küçük veya büyük işletme, kahve zincirleri ve marketler donuk pasta için toptan alış yapmaktadır. Özellikle ev hanımları ve çalışan hanımlar, büyük marketlerde rahatlıkla donuk pasta ürünlerine ulaşabilirler.

Saklama koşulları nelerdir?

Donuk pastalar alındıktan sonra muhakkak saklama koşullarına uyulmalıdır. Bu koşullara uyulmadan saklanan donuk pastalar daha sonradan hem lezzet bakımından bozulmaya başlar hem de besin değerini ve tazeliğini kaybeder.

• Evde donuk pasta saklama koşulları -18 derecedir.
• Çözülme esnasında +4 derecede 3-4 saat içinde olmalı ve yaklaşık 2-3 gün içinde tüketilmelidir.
• Büyük market ve cafe-restoranlar, oteller, büyük küçük işletmeler yine -18 derecede saklamalıdır.

Donmuş ürünler her zaman taze kalan ve besin değerinden kaybetmeyen ürünlerdir. Bu yüzden donuk pasta günümüzde oldukça popüler olmaya başlamıştır.

Bir cevap yazın