Dondurulmuş Pasta
En Kaliteli Donuk Pasta Üreticileri

Dondurulmuş Tiramisu

Dondurulmuş Tiramisu

Tatlılar Dondurulmuş Olarak Temin Edilir mi?

İster büyük ister küçük olsun hemen herkes pastalara ve tatlılara hiçbir zaman hayır diyememiştir. Mümkün olan her günde tüketilmek istenen tatlı ve pastalar istediğiniz her an her yerde taze olarak bulunabilir. Ancak taze besinler zamanla sergilendikleri süre içinde besin değerlerinden kaybetmeye başlarlar. Ayrıca uzun süre sergilenen pasta ve tatlılar zamanla canlılıklarını yitirmeye başlar.

Pasta kültürünün günümüzde oldukça ilerlemeye başladığı bu günlerde artık insanların çoğu taze besinler dışında görselliğin de çok önemli olduğu ürünlere yönelmeye başlamıştır. Dondurulmuş sebze ve meyve misali artık dondurulmuş tatlılar ve dondurulmuş tiramisu, cheesecake, yaş pasta, kuru pasta gibi ürünler de insanların ilgi odağı olmaya başlamıştır.

Artık birçok kişi taze pastalar yerine dondurulmuş pasta ürünlerine yönelmekte ve daha sağlıklı ürünler tüketmeye başlamıştır. Biz de bunun bilincinde olarak kendi imalathanemizde tamamen doğal malzemelerle sağlıklı ve Türk Gıda Kodeksine uygun standartlarda pasta ürünlerimizi üretiyoruz.

Birçok gıdanın dondurularak tüketiciye sunulduğu günümüzde pastacılık sektörü de bu konuda bir adım atmış ve donuk pasta ve donuk tatlılar ile pazara giriş yapmıştır. Milyonlarca kişinin severek, beğenerek aldığı dondurulmuş pasta ve tatlılar ile en lezzetli tatları tüketme imkanına ulaşabilirsiniz.

Donuk ürünler lezzetli olur mu?

Birçok kişi, donuk ürünler dendiği zaman biraz tereddütle yaklaşır. Oysa ki birçok ev kadını çoğu besini hemen her mevsim yemek için evde kendi dondurarak mevsim harici tüketir. Ancak evlerde yapılan dondurma işleminde bir fark vardır. Evde yapılan dondurma işleminde hücre zarı, donma işleminin yavaş gerçekleşmesi yüzünden besin değerini kaybeder.

Büyük imalathanelerde yapılan şoklama ve dondurma işlemi çok daha hızlı ve -40 derecede yapılır. Bu yüzden bu şoklama ve dondurma işleminde hücre zarı çatlamadığı için hiçbir şekilde besin değeri kaybolmaz.

Donuk pasta ürünleri de aynı şekilde şoklanıp dondurma işlemine tabi tutularak belli bir süre ilk günkü tazeliğinde kalması sağlanır. Lezzetinden ve besin değerinden hiçbir şey kaybolmadan rahatlıkla tüketime hazır hale gelir.

Donuk pasta ürünleri, birçok çalışan kadını ve ev hanımının kurtarıcısı olmaktadır. Aniden gelen misafir ya da çalışarak yorulmuş bir kadın ani gelen misafirlerine karşılık donuk pasta ürünlerinden rahatlıkla sevdiklerine sunabilir.

Bir cevap yazın