Donuk Pasta Satan Yerler
toptan yaş pasta
Toptan Donuk Pasta

Dondurulmuş Tatlı Ürünleri

Dondurulmuş Tatlı Ürünleri

Dondurulmuş Ürünler Ne kadar Sürede Tüketilmelidir?

Pastacılık sektörü son yıllarda oldukça atak yapmış ve artık dondurulmuş pasta çeşitleriyle farklı bir alana doğru kaymaya başlamıştır. Artık pastane vitrinlerinde, kafelerde, restoranlarda, büyük marketlerde dondurulmuş tatlı ürünleri ve pastalar görülmeye başlanmıştır.

Kafe ve pastanelerde artan talep üzerine birçok pasta üreticisi donuk pasta üretimine geçerek hem işçilikten hem de maliyetten de kazanarak lezzetli ürünlerin standartlarını da koruma altına almaya başlamışlardır.

Bilindiği üzere donuk pastaların üretimi başlamadan önce günlük olarak üretilen pastalar her ne kadar günlük de olsalar belli bir bekleme süresi sonunda görünüm olarak değişmektedir. Pasta kültürünün birçok insanda gelişmeye başladığı bu günlerde artık insanlar pastaların lezzetli olmasının yanında görselliğinin de olması gerektiği çok iyi anlamışlardır.

Dondurulmuş ürünlerin saklama koşulları nedir?

Hemen her üründe olduğu gibi dondurulmuş pasta ve tatlı ürünlerinin de saklama koşulları vardır. Üretim aşamasında -40 derecede şoklanan pasta ve tatlı ürünleri, -18 derecede depolarda saklanmaya devam eder.

Donuk pasta ve tatlı ürünlerimiz -18 derecede frigo araçlarla sevkiyata çıkar. Ürünler yerine teslim edildiğinde yine -18 derecede saklanması gerekir. 1 yıl süre ile -18 derecede saklama gerekir. Çözdürülme işlemi +4 derecede 3-4 saatlik süre içinde yapılmalıdır. 2-3 gün içinde tüketilmesini tavsiye ederiz. Donuk pastalar isteğe göre dilimlenmiş isteğe bağlı olarak bütün halinde paketlenir.

Neden donuk pasta tercih edilmelidir?

• Donuk pasta ilk günkü tazeliğini ve besin değerini korur.

• Donuk pasta her zaman daha sağlıklıdır. Çünkü şoklama ve dondurma işlemi yapıldığı için mikroorganizma, bakteri, küf gibi sorunlar oluşmaz.

• En dikkat edilmesi gereken konu çözüldükten sonra çok fazla zaman geçirmeden en kısa sürede tüketilmelidir.

• Taze besinler belli bir süre sonra besin kaybına uğrarken şoklanmış, donmuş ürünler besin değerini ilk günkü gibi saklar.

Ürünlerimizde hiçbir zaman katkı maddesi ve sağlığa zararlı madde kullanılmamaktadır. Tüm pasta ve tatlı ürünlerimiz hünerli ve konusunda profesyonel pasta usta ve şeflerimiz tarafından yapılmaktadır. İsterseniz dilimli isterseniz bütün halinde tercih edeceğiniz donuk pasta ürünlerimiz ile siz de sevdiklerinizle beraber en güzel lezzetleri besin değerinden kaybetmeden sağlıklı bir şekilde tüketebilirsiniz.

Bir cevap yazın