Dondurulmuş Pasta Ürünleri
Dondurulmuş Hazır Pasta

Dondurulmuş Kuru Pasta ve Yaş Pastalar

Dondurulmuş Kuru Pasta ve Yaş Pastalar

Pastalar Nasıl Dondurulur?

Tıpkı ev kadınlarının yaptığı gibi artık pastalar ve kuru pastalar da dondurulmuş olarak tüketiciye sunulmaktadır. Bu şekilde saklanan gıdalar oldukça sağlıklıdır ve besin değerlerinden hiçbir şey kaybetmezler. Mikroorganizma ve bakterilerin üremesi de dondurulmuş ürünlerde görülmez. Ancak donmuş ürünler çözüldükten sonra mikroorganizma ve bakteriler üremeye devam eder. Bu yüzden donmuş ürünler hemen tüketilmelidir.

Dondurulmuş pasta imalathanemizde yaptığımız tüm ürünler, hijyenik kurallara uygun ve Türk Gıda Kodeksi standartlarına göre hazırlanır. Pastalarımızı imal ettikten sonra -40 derecede şoklandıktan sonra -18 derecelik depolarda saklayarak tüketiciye yine -18 derecede frigo araçlarla sevkiyatını sağlarız.

Donuk pasta yapımında püf nokta şoklama işlemi yapıldıktan sonra -18 dereceli ortamda saklamaktır. Bu şekilde şoklama ve dondurma işlemi kurallarına göre yapıldığından ürünlerimizde hiçbir bozulma, besin değeri kaybı olmaz. Kullanılan malzemelerin katkısız ve kaliteli malzemelerden olması da pastalarımızın her zamanki gibi lezzetli ve sağlıklı olmasını sağlar.

Ürettiğimiz dondurulmuş kuru pasta ve yaş pastalara, anlaşmalı cafe-restoran, market, otel, kahve zincirlerinde rahatlıkla ulaşılabilir. Sağlık açısından hiçbir sakıncası olmayan donuk pasta ve kuru pastalar hemen her yaştan kişinin tereddütsüz yiyebileceği ürünlerdir.

Donuk ürünlerin faydaları nelerdir?

• Dondurulmuş ürünler her zaman daha pratik ve zaman açısından ekonomik ürünlerdir.

• Daha ekonomik olan donuk ürünler tüketime hazır haldedir. Tek kural belirlenmiş sürede ve ısıda çözülmelerini sağlamaktır.

• Zamandan ve nakitten tasarruf sağlayan dondurulmuş ürünler her zaman daha sağlıklıdır ve besin değerlerinden bir şey kaybetmezler.

• Dondurulmuş ürünler, şoklama ve depolama koşulları en kaliteli şekilde sağlandığında tazelerine göre daha uzun ömürlüdür.

Dondurulmuş kuru ve yaş pasta çeşitleri nelerdir?

Dondurulmuş pasta ve kuru pastalara karşı artan talep her geçen gün daha da büyümektedir. Tüketicilerin lezzetin yanında görselliği de büyük önem verdiği kuru ve yaş pastalarda donuk ürünlerin tüketilmesi daha da çoğalmaktadır. Bu yüzden birçok pasta üreticisi dondurulmuş kuru ve yaş pasta çeşitlerini fazlalaştırmakta ve zengin ürün yelpazesine sahip olmaktadır.

Dondurulmuş ürünler arasında mono pastalar, düğün pastaları, cheesecakeler, kurabiyeler, yaş pastalar gibi birçok dondurulmuş yaş pasta çeşitleri bulunmaktadır. Yaş pastaların üzerinde bulunan süslemeler bile ilk günkü tazeliğinde kalmakta ve tüketime hazır şekilde müşteri ile buluşmaktadır.

Bir cevap yazın