Dondurulmuş Cheesecake
Dondurulmuş Pasta Firmaları

Donuk Pasta Üretimi

Dondurulmuş pasta nedir

Donuk pasta üretimi yapan yerler

Donuk Pasta Üretimi

Donuk pasta üretimi en tecrübeli usta ve şeflerle kendi alanında oldukça ilerlemiş firmamız, dondurulmuş sağlıklı pastalar ile siz müşterilerimizin memnuniyetini kazanma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Pastacılık sektöründe donuk pasta sarıyer üretimi konusunda bir adım daha ileri gitmek için elinden gelen tüm çabayı sarf etmektedir. Üretim aşamasında her türlü kontrol yapılmaktadır.

Gıda mühendislerinin denetiminde Türk Gıda Kodeksine uygun standartlarda üretim yapan firmamız, gerek çocuklar gerekse yetişkinlerin rahatlıkla tüketebileceği donuk pastaları üretmektedir.

Ürünlerimizde kesinlikle katkı maddesi ya da sağlığa zararlı herhangi bir madde kullanılmaz. Alkol ve diğer zararlı katkı maddelerinden arındırılmış şekilde hijyenik ve steril ortamlarda üretilen pastalarımız ev yapımı tadındadır. Ürünlerimiz -40 derecede şoklanarak -18 derecede frigo araçlarla sevkiyatı gerçekleştirilir.

En güzel donuk pasta

Donuk pasta

Dondurulmuş Pasta Saklama Koşulları

Her dondurulmuş üründe dikkat etmek gerektiği gibi donuk pasta alırken de dikkat edilmesi gereken durumlar vardır.

• Donuk pasta aldıktan sonra en az yarım saat içinde buzdolabına konmuş olmalıdır.
• Paketi yumuşamış, üzeri kar ve buz olanlar alınmamalıdır.
• Donuk pasta ürünü alırken en son kasaya ödeme yapılırken alınmalıdır.
• Son kullanma tarihi kesinlikle kontrol edilmelidir.

Donuk Pasta Almanın Avantajları Nelerdir?

Donuk pasta almanın birçok avantajı vardır. İçinde katkı maddesi bulundurmaz. Uzun süre dayanıklıdır. Çözüldükten sonra ilk günkü tazeliğini ve besin değerini korur. Dondurulmuş olduğu için içinde mikroorganizma, bakteri, küf gibi durumları oluşturmaz. Ancak çözündükten sonra kısa sürede tüketilmelidir.

Donuk pastaların 1 yıl saklama süresi vardır. Üretim aşamasında -40 derecede şoklanır ve -18 derecede saklanır. +4 derecede 3-4 saat içinde çözülme süresi verilir. Ürünlerin besin değerini kaybetmemesi için hücre zarını çatlatmadan dondurma işlemi yapılmalıdır.

Donuk pasta üreticileri sayesinde pasta sektörü her geçen gün daha da ilerlemekte ve getirilen yeniliklerden herkes yararlanmaktadır. Büyük organizasyon firmaları, pastaneler, kafe restoranlar, pasta zincirleri donuk pasta ürünlerinden sıklıkla tercih etmektedirler.

Firmamız, her ürünü büyük bir dikkat ve titizlik ile üretmektedir. Tüm sağlık koşullarına ve hijyen kurallarına uyularak üretim yapılan imalathanemizde tüm pasta ürünlerimiz ustalarımızın hünerli ellerinde vücut bulmaktadır.

Bir cevap yazın