Donuk Pasta Nasıl Yapılır
Donuk Pasta

Donuk Pasta Dünyası

Donuk Pasta Dünyası

Donuk Pasta İş İlanları

Pastacılık sektörü, hem görsellik hem de lezzet açısından oldukça önemlidir. Hayal gücünü çalıştırabilecek, bu hayal gücüne lezzet aşılayabilecek kişilere pastacılık sektöründe oldukça ihtiyaç vardır. Pastacılık tamamıyla tatlardan oluşmaz. Pastacılığın bir diğer yanı da tamamen göze hitap etmesidir. Göze hitap etmeyen, albenili olmayan pastalar çoğunlukla pek alıcı bulmaz.

Pastacılık sektörünün önde gelen firmaları, hem lezzetleri hem de görsellikleriyle insanları etkilemek isterler. Donuk pasta dünyası da bu lezzet ve görselliği bünyesinde toplar. Usta ve hünerli ellerden çıkan, ilk günkü tazeliğini koruyan donuk pastaları istediğiniz zaman tatma imkanına sahip olursunuz.

Donuk pasta ustalarımızın her zaman deneyimli olmasına, kişisel bakım ve hijyen kurallarına önem vermesine dikkat ederiz. İlke olarak müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak pastalarımızın ilk günkü tazeliğinde ve lezzetli olması bizim için önemlidir. Bu yüzden donuk pasta ustalarımızın yeteneği, becerileri ve hünerleri üretim aşamasında öncelik kazanır.

Sarıyerde en yakın pastacılar

Donuk Pasta Dünyası

Donuk pasta üretim aşamasında neler yaşanır?

Pastacılık sektöründe donuk pasta üretimi gittikçe yaygınlaşmaya başladığı bu günlerde üretim aşaması oldukça önemlidir. Sağlıklı ve steril ortamlarda üretilmesi gereken donuk pastanın yapım aşaması kadar dondurulma şartları ve sevkiyat kısmı da oldukça önemlidir.

• Pastalar steril ortamda üretildikten sonra -40 derecede şoklanır ve -18 derecede dondurulur.
• Yapılan pastalarda kullanılan malzemeler her zaman taze ve kalitelidir. İçinde hiçbir şekilde katkı maddesi kullanılmaz.
• Türk Gıda Kodeksine uygun şekilde üretilen pastalarımızın, depolarda yirmi dört saat boyunca ısı düzeyleri kontrol altında tutulur.
• Ürünlerin içinde domuz yağı ya da domuzdan elde edilen hiçbir ürün ve alkol kullanılmaz.
• Yetişkinlerin yanı sıra çocukların da rahatlıkla tüketebileceği donuk pasta nasıl yapılır hijyen kurallarına tamamen uygun koşullarda üretilerek saklanmaktadır.

Bilinenin aksine dondurma işlemi aslında tüm dünyada da kabul görmüş ve uygulanan bir yöntemdir. Böylece ürünler -40 derecede dondurularak bakteri, küf, mikroorganizma gibi canlıların yaşamasını engeller. Katkı maddesi kullanmaya gerek duyulmadan sağlıklı şekilde donuk pastalardan tüketebilirsiniz. Donuk pastaları aldığınız zaman yapmanız gereken en önemli şey en kısa zamanda buzdolabı ortamına almanızdır. Çözme işlemi yaparken buzdolabında çözdürmeli oda sıcaklığında çözme işlemi yaptırmamalısınız.

Bir cevap yazın